ZorgpasWaarom een zorgpas van Dierenarts Van Kessel aanvragen?

Voorkomen is beter dan genezen en daarom vinden wij preventieve diergeneeskundige zorg, zoals onder andere de jaarlijkse vaccinatie en periodieke ontworming, erg belangrijk. En juist om die reden hebben wij een zorgpas! Want op vertoon van deze persoonlijke pas heeft u recht op korting op verschillende producten en diensten die ziekte bij uw huisdier kunnen voorkomen.

vaccinatie Korting op vaccinaties van uw huisdier
Op vertoon van onze zorgpas krijgt u € 5,- korting op de vaccinatie van uw huisdier. Zo kost bijvoorbeeld de kleine cocktail voor uw hond op vertoon van uw persoonlijke zorgpas geen € 40,- maar nog slechts € 35,-!

Korting op producten
De zorgpas geeft u daarnaast bij ons ook recht op 10% korting op ontwormingsmiddelen, vlooiendruppels, tekenbanden en verzorgingsproducten zoals onderhoudsshampoos, oorreinigers en gebitsverzorgingsproducten. Want met periodiek ontwormen, een goede vlooien- en tekenpreventie en een goede verzorging van uw huisdier kunt u vele ziektes voorkomen. En baasjes die daarvoor zorgen, die belonen wij graag!

Nog meer voordelen...
Houders van onze zorgpas worden altijd persoonlijk op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen, acties en activiteiten. En met de zorgpas in uw portemonnee heeft u bovendien altijd onze contactgegevens bij de hand. Altijd handig, vooral wanneer u ons dringend nodig heeft.Voorbeeld van de zorgpas Hoe vraag ik de zorgpas aan?

1. Download het aanvraagformulier via volgende link:
    Aanvraagformulier Zorgpas

Voor het openen van het aanvraagformulier heeft u Acrobat Reader nodig.

2. Print het aanvraagformulier uit.

3. Vul het aanvraagformulier in.
Let op! Alleen volledig ingevulde aanvraagformulieren worden in behandeling genomen.

4. Stuur het aanvraagformulier op naar het volgende adres:

DIERENARTS VAN KESSEL
LOUIS ROOIJMANSSTRAAT 3
6021 XS BUDEL.

Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens een consult naar een aanvraagformulier te vragen, deze in te vullen en persoonlijk aan ons af te geven.Algemene voorwaarden zorgpas
Alleen personen van 16 jaar of ouder kunnen onze zorgpas aanvragen. De zorgpas is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. De algemene voorwaarden voor de zorgpas kunt u hier vinden. Voor het openen van de algemene voorwaarden heeft u Acrobat Reader nodig.