Werkgebied

Wij verlenen diergeneeskundige zorg in Zuid-Oost Brabant, Midden-Limburg en Belgisch Limburg. Daarbinnen zijn wij voornamelijk in Cranendonck en directe omgeving werkzaam, maar is het natuurlijk ook mogelijk dat wij buiten deze directe regio een visite afleggen.

ONS WERKGEBIED
Ons werkgebied bevindt zich binnen een straal van +/- 40 minuten vanuit ons vestigingsadres in Budel, dat is ongeveer de regio die valt binnen de rode cirkel op de kaart hieronder. Afhankelijk van de afstand van ons vestigingsadres tot het bezoekadres worden er al dan niet voorrijkosten gerekend. Woon je in de directe omgeving van Budel, daarmee bedoelen we binnen een afstand van maximaal 15 minuten rijden, dan worden er geen voorrijkosten in rekening gebracht. Visites iets verder uit de buurt zijn ook mogelijk, maar daarvoor is voor ons meer reistijd heen en terug nodig. In die gevallen moeten we helaas wel voorrijkosten in rekening brengen, maar die kosten vallen reuze mee. Meer informatie over de voorrijkosten is te vinden bij onze Tarieven.


WerkgebiedIK WOON BUITEN HET WERKGEBIED, KUNNEN JULLIE DAN TOCH LANGS KOMEN?
We krijgen geregeld de vraag of we ook een visite kunnen afleggen in plaatsen buiten ons werkgebied, soms zelfs heel ver buiten de regio.

De maximale afstand die we afleggen is echter maximaal +/- 40 minuten vanaf onze vestigingsadres in Budel, dit om de reden dat een bezoek verder uit de buurt meer reistijd heen - en ook weer terug! - vergt en daardoor zeer moeilijk in de agenda in te plannen is. We nemen daarom geen patiënten buiten ons werkgebied aan. Als een dier bovendien gezondheidsproblemen zou hebben dan zou het door ons niet altijd mogelijk zijn om op korte termijn een bezoek buiten ons werkgebied in te plannen. Dat zou voor iedereen vervelend zijn.


KAN IK OOK BIJ JULLIE LANGS KOMEN?
Nog een vraag die we geregeld gesteld krijgen is of mensen, in het geval dat iemand buiten ons werkgebied woont, dan ook met hun dier naar ons kunnen komen.

Nee, dat gaat niet. Op ons vestigingsadres is geen praktijkruimte aanwezig en we hebben ook geen ruimte om daar mensen en huisdieren te ontvangen. Onze aantrekkelijke tarieven zijn juist mogelijk door het ontbreken van grote kostenposten zoals een praktijkruimte en personeel.