Werkgebied

Wij verlenen diergeneeskundige zorg in een grote regio van Zuid-Oost Brabant, Midden-Limburg en Belgisch Limburg. Daarbinnen zijn wij voornamelijk in Cranendonck en directe omgeving werkzaam, maar is het natuurlijk ook mogelijk dat wij buiten deze directe regio een visite afleggen.

Het werkgebied hebben wij in een aantal regio's onderverdeeld. Afhankelijk van de afstand van uw woonplaats tot de vestiging van Dierenarts Van Kessel kunt u dus binnen een andere regio vallen. Dit is belangrijk voor de eventuele bijkomende voorrijkosten, want wanneer u verder uit de buurt woont moeten wij uiteraard een grotere afstand afleggen welke met meer reiskosten en tijd gepaard gaan. Meer over de voorrijkosten per regio kunt u hieronder lezen, maar kunt u uiteraard ook bij onze tarieven terugvinden.


WerkgebiedRegio 1: Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Soerendonk, Gastel, Maarheeze, Weert, Nederweert en Hamont-Achel
Voor het afleggen van visites binnen deze regio worden géén voorrijkosten in rekening gebracht.

Regio 2: Ospel, Leende, Sterksel, Borkel en Schaft, Neerpelt
Voor het afleggen van visites binnen deze regio worden € 10,- voorrijkosten in rekening gebracht.

Regio 3: Stramproy, Tungelroy, Ell, Someren, Valkenswaard, Heeze
Voor het afleggen van visites binnen deze regio worden € 12,50 voorrijkosten in rekening gebracht.

Plaatsen buiten deze regio's
Uiteraard kunnen wij ook visites buiten de directe regio verzorgen. De voorrijkosten worden in dat geval individueel berekend.