Contact


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u uiteraard op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via telefoon zijn wij het snelst bereikbaar, maar ook vragen en verzoeken voor afspraken via e-mail beantwoorden wij zo spoedig mogelijk.


Telefonisch:    +31 (0)6 53 15 99 85

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 21:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. Indien de dierenarts niet in de gelegenheid is om de telefoon te beantwoorden graag een voicemail of smsbericht achterlaten. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Wat te doen bij spoedgevallen?
Stel dat uw huisdier buiten bewust zijn is, ernstig letsel heeft, in erge ademnood verkeert of plots heel ziek is geworden. Dit zijn meestal spoedsituaties.

Aangezien wij niet over een uitgeruste praktijkruimte beschikken en de dierenarts op het moment van spoedgevallen buiten de regio werkzaam kan zijn, kunnen wij helaas geen spoeddiensten verzorgen. Ons advies is dan ook om in dergelijke situaties onmiddellijk contact op te nemen met de dichtstbijzijnde dierenartspraktijk bij u in de buurt die deze faciliteiten wel tot zijn beschikking heeft om uw huisdier direct te kunnen helpen.Kat achter laptop

E-mailadres

E-mailberichten worden zo spoedig mogelijk door ons beantwoord. Voor dringende vragen kunt u het beste telefonisch contact opnemen.


Social media:

Facebook:    facebook.com/dapvankessel
Twitter:        @dapvankesselVestigingsadres:    Louis Rooijmansstraat 3, 6021XS, Budel

Let op! Op bovenstaand vestigingsadres verzorgen wij geen dienstverleningen, maar kunt u uiteraard wel terecht voor het ophalen van medicaties, verzorgingsproducten en diervoedingen. Dit adres is tevens ons postadres.